Kamphund - Kämpar mot Fördomar

Alla inlägg under juli 2012

Av kamphundblogg - 3 juli 2012 06:45

Jag skrev för en tid sedan att vi hade köpt ett VGW-bälte, 

Läs inlägget här.

Jag lovade ju att uppdatera när nya selet hade kommit, och det har det gjort! Nu har vi tyvärr stött på mer problem.. DD fick konstiga utslag på kroppen och jag (och fler med mig) tror det kan vara på grund av all friktion som blivit av att selet suttit fel. När jag provade nya selet och till råga på allt såg att den också var för stor, så la jag undan båda två och tänkte vänta ut utslagen. Dom har gått ner och är snart borta. Det tar ju ett tag innan dom försvinner helt, men dom är nästan borta.

Jag har mailat Lena igen och förklarat situationen. Jag vill verkligen inte ge upp VWG-bältet!! Jag tror verkligen på det och om det passar som det ska och därmed fungerar som det ska så tror jag det kommer vara perfekt för oss! 

Så ännu har jag inte gett upp, men vi har inte fått helt ordning på allt ännu. 


Till er som går i köpar-tankar kan jag ändå rekommendera det. Servicen har ju hittills varit bra, och jag har hört så mycket bra om bältet! Som sagt, jag har inte gett upp så det blir mer uppföljning på ämnet! :) 


//Paula & DD 

Presentation

Bloggtoppen

Gästbok

Pierina

  Jag ramlade in på kamphundar genom Enzo och nu är jag helt såld. Tyvärr har Enzo, Trolla & Cilla  nu fått somna in, jag saknar de alla så vansinnigt men istället har jag nu två Amstaffar som gör livet lite lättare. Eller svårare, beroende på hur man ser det :)

Iris (Ruffwood Cloudberry Kiss) har jag presenterat men Nero (The Kids Best Friend´s Dark Knight) har precis blivit en ny familjemedlem

 

Jag pysslar mycket med nosarna. Specialsök och spår

Jennica

  Jennica här! Jag är 23år och under utbildning till hundinstruktör. :)
Jag äger AST-tiken Supra som nu är 1½år gammal.

Sofia

  Sofia har ni här...stolt ägare till Staffordshire Bullterrier killarna Malte 4.5 år och Musse 2 år. Oss hittar ni i Karlskoga. Vi sysslar en del med spår, rallylydnad och DW.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards