Kamphund - Kämpar mot Fördomar

Alla inlägg den 4 september 2012

Av kamphundblogg - 4 september 2012 08:15

I lördags kom dom efterlängtade valparna! Det blev två stycken, helvita valpar i storlek 39. Dom såg ut att ha väldigt dålig pigmentering, men dom fick mer och mer efter några dagar. Jag tror det kommer bli dirtnose-valpar (Ni vet väl att det är det nya bluenose??) och jag kommer sälja dom för minst 17.000kr styck!
Mamman är en arbetande hund med underbar mentalitet och utmärkt exteriör. Jag vet det, eftersom jag kan se sånt med egna ögon. Jag behöver inte meritera min hund för att veta sådana saker.
Papporna (ja, det är två) är prinsar båda två. Den ena af Rörmossen, och den andra af Hindås. Det kommer bli mycket trevliga valpar, fast dom kan lukta lite illa efter ett tag..

 

 

Här är en bättre bild på valparna, helt färska :) 
 

 

Jag vet, jag har dålig humor.. men jag bjuder på det! 

 


I lördags var vi hemma hos min svärfar, jag släppte in DD - som vanligt - och hon gick runt och nosade in sig. Efter en stund frågar min sambo vart DD var, och jag sa att jag trodde hon var i vardagsrummet. Han frågade om jag visste att det var öppet på baksidan, men det visste jag såklart inte! DD hade rymt!!! Vi gick ut på tomten och frågade grannen om han sett någon hund - vilket han inte gjort. Jag ropade och klappade händerna för att locka på henne. Jag vet att den andra grannen har en katt som gärna muckar med hundar (DD vet också det.....) så jag var inställd på att gå åt det hållet. Sen hör jag att sambon säger "Här är hon!" och ut från husgrunden kommer en skitlycklig DD!! 
"Matte, jag har hittat min lya!!!!!!

Jag ledde in henne igen och direkt när vi kom in la hon sig tillrätta vid mina fötter. Japp, nu när hon hittat en lya att bo i så kan hon ju faktiskt klämma fram valparna. 

När vi skulle gå hem så kröp hon in under husgrunden igen, knäppa hund! 

Hon har stora juver och är mer vaktig här hemma än vanligt, hon är samtidigt trött och omotiverad. Ja, det är bara att stå ut, snart är "MIN" hund tilbaka igen.


//Paula & DD 


Ps. Apropå mitt förra inlägg; Dåliga argument så kommer det ingen uppföljare än. Jag fick två kommentarer, från samma person, och förvisso var det "bra dåliga argument" men det vore kul att få in fler först :) 

Presentation

Bloggtoppen

Gästbok

Pierina

  Jag ramlade in på kamphundar genom Enzo och nu är jag helt såld. Tyvärr har Enzo, Trolla & Cilla  nu fått somna in, jag saknar de alla så vansinnigt men istället har jag nu två Amstaffar som gör livet lite lättare. Eller svårare, beroende på hur man ser det :)

Iris (Ruffwood Cloudberry Kiss) har jag presenterat men Nero (The Kids Best Friend´s Dark Knight) har precis blivit en ny familjemedlem

 

Jag pysslar mycket med nosarna. Specialsök och spår

Jennica

  Jennica här! Jag är 23år och under utbildning till hundinstruktör. :)
Jag äger AST-tiken Supra som nu är 1½år gammal.

Sofia

  Sofia har ni här...stolt ägare till Staffordshire Bullterrier killarna Malte 4.5 år och Musse 2 år. Oss hittar ni i Karlskoga. Vi sysslar en del med spår, rallylydnad och DW.

Fråga mig

23 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Tidigare år

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards